Wat als je jouw hele leven in 90 dagen totaal kunt veranderen?

Patrick Suiker
Patrick SuikerFounder, AllesOverCrypto

Jurgen is waanzinnig! Kan het niet anders zeggen. We wilden met AllesOverCrypto flink opschalen en Jurgen was hierbij van onmisbare waarde. Z’n managementkwaliteiten en met name ook z’n inzicht in het ondernemersspel hebben ervoor gezorgd dat onze omzet keer 4 is gegaan en we 16 nieuwe mensen hebben aangenomen in een jaar tijd. Daarbij is hij ook ideaal als sparringspartner. Steeds wanneer we iets nieuws willen lanceren, dan plannen we een gesprek in met Jurgen en komt hij altijd met dingen waar wij totaal nog niet aan hadden gedacht. Echt heel fijn om zo iemand aan je zijde te hebben!

Yordi Mariën
Yordi MariënEigenaar, Yordi Mariën Online Marketing

De gesprekken met Jurgen zijn zeker doorslaggevend voor mij geweest. Zijn kijk op dingen is zo duidelijk en hij is zo goed geïnformeerd, dat hij me heeft geleerd om op een totaal andere manier naar mezelf en mijn eigen capaciteiten te kijken. Ik bereik nu doelen binnen weken, waarvan ik dacht dat het me jaren zou kosten.

“Als ik tien jaar geleden had geweten wat ik vandaag de dag weet, dan had ik vandaag een heel ander leven gehad. Het enige in je leven wat je nooit meer terugkrijgt is tijd. Uiteindelijk heb je in het leven vooral spijt van alles wat je niet gedaan hebt.”

- Jurgen Claassens

Wil je eens vrijblijvend sparren?

Mocht je vragen hebben over de Digital Nomax Academy, onze online training of wil je eens sparren over jouw (toekomstige) leven als Digital Nomad? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!